Ofte stillede spørgsmål

[fusion_builder_container background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_title size=”2″ content_align=”left” style_type=”none” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]Ofte stillede spørgsmål om hypnose[/fusion_title][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_title size=”3″ content_align=”left” style_type=”none” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]Hvad er hypnose?[/fusion_title][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]Det er en tilstand af fokuseret opmærksomhed og det øger evnen til at acceptere forslag. Det er en naturlig forekommende sindstilstand som alle mennesker oplever hver dag, om vi er klar over det eller ej. Det kan være når du messer en afkørsel på motorvejen, når du er helt opslugt af en bog eller en film eller når du har fået en skramme ved f.eks. havearbejdet og først bemærker det senere.

Hvad er hypnoterapi?

Det er brugen af hypnose teapeutisk, hvilket er en optimal måde at foretage ændringer i dit liv. Det understøtter sindets naturlige evne til at løse problemer og lindrer følelsesmæssige byrder og hermed opnå personlige mål. På bare et par sessioner kan negative tankemønstre og adfærd fjernes én gang for alle, ved at fjerne roden til problemet.

Er hypnose farligt?

Hypnose er 100% sikker, idet du vil være i kontrol hele tiden. Du har faktisk mere kontrol over din krop og dit sind under hypnose end på noget andet tidspunkt, fordi din opmærksomhed er meget mere fokuseret. Alle niveauer i sindet har en beskyttende funktion. Hvis et forslag bliver stillet, mens du er i hypnose, som du ikke er enig i, ville du afvise det og eventuelt komme ud af hypnosen.

Kan jeg blive hypnotiseret?

Enhver person med normal intelligens kan blive hypnotiseret, så længe du er i stand til at koncentrere dig og følge simple instruktioner. Hypnose kan ikke foregå mod din vilje og det er sikker og effektiv for voksne, teenagere og børn.

Hvad gør vi anderledes end psykologer og psykoterapeuter?

Psykologer leder efter fejl hos klienterne og giver dem en diagnose.

Vi arbejder ikke ud fra at der er noget i vejen med klienten.

Psykoterapeuten skal både kende spørgsmålene samt svarene.

Vi tror på at klienten selv finder svarene ved selv at skabe betingelserne og derpå blive ført igennem processen.

Typisk tager det år for psykologer og psykoterapeuter at opnå samme resultater, som vi klarer på uger eller måneder.

Kommer jeg til afsløre mine inderste hemmeligheder?

Nej, mens du er i hypnose, er du stadig i kontrol; endda skærpet fokuseret. Du vil ikke afsløre hemmeligheder, medmindre du selv ønsker det.

Er hypnose en slags søvn?

Nej, hypnose er ikke det samme som at sove, men det er den tilstand du er i lige før du falder i søvn.. Du kommer i en behagelig og dyb afslappet tilstand, men du er stadig opmærksom på alt, hvad der foregår i og omkring dig.

Hvad med scene hypnose, hvor frivillige går på scenen og laver skøre ting?

Mange mennesker har set scene hypnose på tv – de tror fejlagtigt, at hypnotisøren har tvunget eller lokket de frivillige til at gøre mærkelige ting. Disse shows er meget underholdende og sjove at se, men husk på, at hypnotisøren ikke kan gøre noget mod folks vilje. De frivillige som går op på scenen er normalt udadvendte og uhæmmede typer og de er villige til at gøre disse ting, som de bliver bedt om at gøre.

Er det muligt at “sidde fast” i hypnose?

Det er umuligt at sidde fast i hypnose. Mens du er i hypnose, er du i kontrol og har muligheden for at gå ud af hypnose når som helst. Du kan blot åbne dine øjne.

Hvad er en hypnose session?

Det er en planlagt en-til-en session. Formålet er fjerne begrænsende overbevisninger fra det underbevidste sind for at skabe positive forandringer i en persons liv.

Hvorfor skulle jeg prøve hypnose netop nu?

Hypnose er et terapeutisk værktøj, der kan hjælpe dig, ligesom det har hjulpet millioner af andre mennesker til at tage kontrollen over deres liv tilbage. Folk bruger ofte hypnose som en sidste udvej. Der er intet der virker hurtigere og mere effektivt end hypnose. Det er dit valg: du kan fortsætte med at leve med dine begrænsninger eller du kan bryde fri med hypnose. Vælg den sti, du ønsker.

Hvor lang tid tager det?

Hver klient og de spørgsmål, de bringer er unikke så der er ikke et bestemt antal sessioner. For en vedvarende ændring, kan de fleste problemer løses på 4-6 sessioner. Én session for voksne varer  normalt omkring 1½ time, men der er afsat 2 timer, hvis det er nødvendigt.[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]