Referencer

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=”” type=”legacy”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”true” min_height=”” hover_type=”none” link=”” border_sizes_top=”” border_sizes_bottom=”” border_sizes_left=”” border_sizes_right=”” first=”true” type=”1_1″][fusion_text columns=”1″ column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” content_alignment_medium=”” content_alignment_small=”” content_alignment=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” sticky_display=”normal,sticky” class=”” id=”” font_size=”” fusion_font_family_text_font=”” fusion_font_variant_text_font=”” line_height=”” letter_spacing=”” text_color=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]

Pige med eksamensangst
Min lærer kunne mærke en kæmpe forskel ved eksamen i mundtlig engelsk. Undrende spurgte hun om hvad der var sket. Jeg har været hos Anthon ved Ahypnose i Jernbanegade, svarede jeg.
Alle symptomer, så som nervøsitet, kvalmen, rysten, ondt i maven, stammen og svedeture er nu forsvundet.
Inden da var jeg helt rådvild, for jeg vidste at jeg, på trods af mine gode evner, ikke ville være i stand til at gennemføre min uddannelse, hvis ikke jeg fik angsten til at forsvinde.
Nu kan jeg håndtere pressede situationer uden besvær. De 3 hypnoterapi sessioner har gjort at al angst nu er væk.
Elitesportsmand med præstations angst og mindreværd

deler her sine oplevelser efter 5 sessioner hypnoterapi hos ahypnose.dk: Det har givet mig utrolig meget selvtillid, og ved nu at jeg kan gøre det meget bedre end før.
Jeg er også begyndt at juble når jeg vinder, ikke planlagt, men det kommer halt af sig selv, det har jeg aldrig gjort før.
Udenfor min sport er det også blevet meget bedre, jeg styre min vrede 100% når jeg skal rette på børnene og kommer aldrig helt op i det røde felt.
Jeg er også begyndt at svare min kone igen, uden at få en sug i maven, når hun siger noget jeg ikke syntes er okay, det siger hun er rart at høre at jeg ikke bare føjer hende mere. Vi har fået et meget bedre forhold til hindanden alle sammen på hjemmefronten.
Jeg havde en episode med en kollega den anden dag, hvor jeg satte ham på plads uden at blive sur, så de andre sagde at det var rart at høre at der var en der turde sige noget til ham, Det havde jeg ikke turdet før.
Jeg har heller ikke haft tankerne om dødsangst siden jeg sluttede ved dig, det har været en lettelse.
Jeg har fået styr på mange ting, så nu laver jeg selv-hypnose hver dag.
Alt i alt har jeg fået et meget bedre liv med meget mere selvtillid og selvværd.
Weekenden efter sidste behandling, var jeg til stævne på Samsø, hvor det spilmæssigt ikke gik optimalt, men mentalt kunne jeg tydeligt mærke forskel. Jeg er helt rolig og ikke mere nervøs i pressede situationer end jeg kan kontrollere nerverne.
Lørdag den 28/9-19 var jeg ude og spille turnering, der prøvede jeg for første gang at vinde 8 ud af 8 kampe, bla. vandt jeg over én som jeg aldrig har vundet over før. Tak… 

Lars Rene Olsen

Super godt Anthon Haahr Knudsen.

For det du hjalp mig med her i foråret.

Havde jeg ikke tage imod dit tilbud om at få hjælp

Så ville der ikke ha været solskin i mit liv i dag.

Tusinde tak for din venlighed og være måde.

Du er sgu bare et super godt menneske altid positiv.

Endnu engang tusinde tak.

Mand med præstationsangst

Inden jeg begyndte til hypnose havde jeg ikke nogen særlig god selvtillid. Jeg havde problemer med at optræde for folk, for jeg begyndte at spænde i hele kroppen, og så går det galt. Jeg har tit haft en klump i halsen, når jeg skulle op til eksamen eller deltage i en kampsports turnering.

Efter jeg har været til hypnose ved Anthon Haahr Knudsen er jeg blevet mere glad og udadvendt, og jeg har ikke længere problemer med at optræde for folk.

Jeg kan helt sikkert anbefale det til andre, for det virker helt fantastisk. Jeg har aldrig haft det bedre.

Kvinde med bipolar

Jeg led af mange migræne anfald, jeg havde eksamensangst og generelt var jeg meget bekymret.

Allerede efter den første hypnose kunne jeg mærke en form for lettelse, bekymringerne var færre og sådan fortsatte det, både med dem og migrænen. Eksamensangsten viste sig ligeledes at være ændret til det bedre ved de sidste eksamener.

Jeg har fortsat med selvhypnosen dagligt, det hjælper mig til at finde ro og fokusere på hvad der er relevant lige nu.

Mand med sceneskræk / præstationsangst

Jeg havde sceneskræk og i sammenhæng med en kommende karriere som leder var det et stort minus. Jeg havde dog også ofte en klump i halsen, når jeg skulle præsentere mig selv eller når jeg bare ønskede, at kommentere noget til et møde. Det var forfærdeligt, at have det sådan. Jeg har dog også altid haft lidt selvværds problemer og kunne ofte hidse mig op over små ubetydende ting. Nu var det dog kun sceneskrækken, jeg ønskede behandling for, men føler egentlig en nul-stilling af alle mine destruktive handlingsmønstre.

Jeg er blevet et mere omgængeligt menneske, der tager det med ro. Jeg har ikke længere selvværdsproblemer og sceneskrækken er væk. Klumpen i halsen hang sammen med det dårlig selvværd og er derfor også forsvundet.

Ud over det, har jeg via 5-trins hypnosen hos Anthon Haahr Knudsen fået indblik i, at hvis man som jeg ikke har haft en tilstrækkelig barndom og ikke ønsker, at blive begrænset af de fejl der er blevet begået af sine forælder, så kan man vinde meget ved at gennemgå 5-trins forløbet.

Jeg kan nu se en lys og ikke mindst en lettere fremtid, som en god nybagt far og som en kommende leder.

Tusind tak for hjælpen.

Helle Gram Hegner (facebook)

Reference: Jeg opsøgte Anthon fordi jeg har haft en svær barndom som jeg havde brug for hjælp til at takle. Mine problemer var overvægt og negle bidning. Allerede efter første gang stoppede jeg med at bide negle og det er ved at være 2 mdr siden. Jeg har fået det meget bedre med mig selv og en dejlig side effekt har været at stole på min egen dømme kraft og troen på at jeg er god nok. Jeg er godt igang med at tabe mig og har tabt de første 5 kg efter den sidste session. Jeg kan stærkt anbefale hypnose ved Anthon, tror mange kunne få glæde at dette.

Eva Haahr

har sendt følgende reference: Jeg har været holdt op med at ryge on and off i 7 år og været på nikotin erstatning det sidste års tid. Tænkte at nu måtte jeg gøre noget andet, så jeg fik et rygestop ved Ahypnose. Efter een session forsvandt trangen til nikotin fuldstændig og har ikke rørt det siden. Nu er det to måneder siden og det har overrasket mig hvor effektiv hypnose er.

Utroligt – det virker 100 prosent for mig.

Karen Westh Nielsen

Ved Ahypnose får du professionel og seriøs hypnoterapi i en klasse for sig. Anthon har en sjælden evne til at møde mennesker med medfølelse, nysgerrighed og varme. Hans rolige væsen giver tryghed og skaber det perfekte fundament for din forandrings rejse – simpelthen bare et rigtigt godt sted for dig som trænger til hjælp i dit liv. Jeg kan varmt anbefale Anthon.

Dorthe Jeanette Skov

Prøvede at gå til Anthon da jeg fik angstanfald. Har haft angsten før, og havde en fornemmelse af hvad det handlede om. Og nu skulle den væk…. Den blev så nærmere synliggjort, og det var rigtig godt. Har ikke haft angst siden de 5 behandlinger, og kan “mærke” en forandring. Er glad for jeg valgte hypnoterapien.

Mand med mobning, svære familieforhold og utroskab:

Jeg har op igennem mit liv haft oplevelser med mobning, svære familieforhold og utroskab. Jeg har som voksen kæmpet med at oplevelserne har fyldt for meget. De har til tider også taget kontrol over mit liv, med utilsigtet mønstre og handlinger, hvorved jeg har stået i vejen for min egen lykke. Jeg har selv forsøgt at gøre op med fortiden og har brugt adskillige timer sammen med både psykologer og en coach.

Alt sammen gav mig en forståelse for min handlinger og jeg kunne genkende og erkende det ikke var sundt. Jeg lærte også at undgå eller sige fra, men jeg lærte aldrig at håndtere det ordentligt og dermed fik jeg heller aldrig ændret min adfærd eller handlinger, som var selv forstærkende.

Frustreret og irriteret over ikke at kunne være leder for mig selv, kiggede jeg efter andre veje. Jeg hørte flere gange om hypnose som redskab, men var skeptisk da jeg forbandt det med sceneshow, magi og handlinger, hvor man blev udstillet.

Skeptisk og med meget lille tro på, at det ville virke, for mig, bestilte jeg en tid til samtale med Anthon. Jeg ville have kontrollen over mig selv tilbage. Anthon forklarede mig at hypnoterapi er en tilstand, hvor vi arbejder sammen og jeg er helt bevidst i processen og selv ville være i stand til at afgøre, hvad jeg ønskede at dele med ham.

Siden har Anthon og jeg ryddet op i mine gamle oplevelser og følelser, som har fyldt og dannet grundlag for mine handlinger som voksen. Nu er jeg færdig i mit forløb og jeg oplever en kæmpe forandring. I modsætning til psykologer m.m. oplever jeg nu, at jeg har fået en anden forståelse for mine egne handlinger. Jeg har genvundet kontrollen over mine tanker og er lykkelig for jeg tog den første samtale med Anthon.

Og som et lille plus har jeg heller ikke længere græsallergi, hvilket bare er en uventet bonus som Anthon også hjalp mig med.

Anthon er som person utrolig empatisk og ydmyg overfor det du deler med ham, og det er med stor ro og gensidig respekt jeg har delt mine mest personlige oplevelser med ham.

Kvinde efter forløb om vægttab

Jeg har været til behandling for sukkertrang og slankekur hos Anthon, et forløb på 5 gange indenfor ca. 1 måned.

Jeg var meget betænkelig ved hypnose, en betænkelighed der totalt er blevet gjort til skamme. Jeg blev grundig introduceret af Anthon så jeg var helt tryg da vi startede. Det er komplet ufarligt, og dog ganske mærkelig.

Efter 1. Behandling forsvandt min sukkertrang fuldstændigt. Her 2 uger efter sidste behandling er den stadig væk. Det generer mig slet ikke at andre omkring mig spiser noget lækkert.

Jeg holder min kur og har snart tabt mig 10 kg.

Som en bonus fik Anthon også hjulpet mig af med en klump i halsen, jeg har været plaget af i mere end 10 år og som øre, næse, hals lægen har sagt jeg må lære at leve med.

Jeg er meget imponeret over behandlingen og anbefaler gerne Anthon til alle andre.

 

Nina Hartvig Nielsen med kroniske smerter:

Hypnose – personlig udvikling for alle

I 2011 kørte jeg galt. Uheldet var starten på et langt sygdomsforløb med tiltagende kroniske smerter uden nogen lægelig forklaring. Da lægerne i oktober 2019 ved et sidste udredningsforløb opgav, og kun kunne tilbyde mig yderligere smertebehandling, fik følelserne afmagt, frustration og angst en helt ny betydning.

Jeg følte jeg stod ved en skillevej som ville afgøre min fremtid – skulle jeg fylde mig med mere stærkt smertestillende medicin og holde ud så længe som muligt, eller skulle jeg tage sagen i egen hånd og på den ene eller anden måde finde et andet alternativ. Jeg valgte at tage sagen i egen hånd, og fandt et andet alternativ, hvilket resulterede i, at jeg i november 2019 startede i et hypnoseforløb.

Jeg husker tydeligt alle følelserne og tankerne som florede i forbindelse med første konsultation. Jeg var både spændt, forhåbningsfuld, nervøs og lidt skeptisk. Men da jeg mødte Anthon og vi fik startet op, følte jeg hurtigt nervøsiteten svinde mere og mere.

Hypnose er begyndelsen på en gennemgående oprydning af din underbevidsthed – de ting der hænger ved og vægter tungt. Alle ens erindringer bliver langsomt kategoriseret og sorteret, så de hver især bliver nemmere at håndtere. Man finder derfor hurtigt ud af hvilke erindringer som fylder mest, imens ‘de mindre betydningsfulde af slagsen’ langsomt forsvinder.

Mit første hypnoseforløb har været en fantastisk rejse for mig – og absolut ikke min sidste! Starten på min ‘oprydning’ har betydet, at jeg nu har meget nemmere ved at håndtere mine kroniske smerter, da alt andet psykisk baggage fra min underbevidsthed er blevet bearbejdet, sorteret og placeret i separate kasser.

På den måde er det hele blevet meget mere overskueligt. Det er nu mig selv som har kontrollen over mine tankemønstre, som førhen var meget selvdestruktive. Og ved hjælp af de personlige værktøjer, som jeg har fået af Anthon undervejs, kan jeg forsat arbejde videre med alt, hvad jeg har fået med mig hjemmefra.

JEG er nu i kontrol over mine smerter, min psyke og dermed mit liv på en måde, som jeg ikke har været siden ulykken i 2011.

Tusind tak til Anthon!


[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]