Online hypnoterapi

Online hypnoterapi sessioner via bl.a. Messenger , Zoom og Skype, eller hvad du foretrækker

De fleste tror at online hypnoterapi er umuligt, men faktisk ligeså effektivt som i klinikken i Esbjerg. Når vi har en fælles intention og ønsker at kommunikere med hjertet og har en intention til en forandring og fokusere på hvad vi kan i stedet for at tænke på hvad vi ikke kan er online hypnoterapi en fantastisk mulighed.

Hypnose er en tilstand af skærpet modtagelighed og fokuseret opmærksomhed. For at komme i den tilstand skal man bruge forslag og komme derhen med veltestede teknikker,  hvor vi bruger 5-PATH systemet på samme måde som hvis du var fysisk tilstede.

Forberedelse:

Du skal finde et sted hvor du kan være uforstyrret i 2 timer – sæt dig i din lænestol gerne med en pude parat, hvis du skulle få brug for støtte et sted. Indret dig således at din tablet, bærbare eller din mobil kan pege mod dit ansigt så tæt på som muligt, så jeg kan følge med i dine reaktioner. 

Fordelene ved online hypnose:

  • Større tryghed indenfor hjemmets fire vægge
  • Undgår transporttid og udgifter herved
  • Ingen smitterisiko i disse Corona tider
  • Undgår berøring
  • Oftest oplever jeg at klienterne faktisk er mere modtagelige ved online hypnose, sikkert fordi at man har headsets på og derved oplever en skærpet modtagelighed fordi at lyden opleves tættere på og derved mere intens.

Vi kan behandle alle udfordringer du måtte have, så som: stress, angst, depression, vægttab og fobier i forløb på samme måde som i klinikken.

Lige nu kan vi tilbyde en gratis og uforpligtende forsamtale, hvor jeg vil forklare om hypnose og hypnoterapi og hvor du får lejlighed til at stille spørgsmål. Her vil vi også få testet de tekniske og fysiske rammer.