Om mig
Book en gratis forsamtale

Om mig

Uddannet NGH certificeret Hypnotisør, NGH Certificeret avanceret 5-PATH® hypnoterapeut samt Certificeret Instruktør i 7th Path Selv-Hypnose® hos Karen Westh Nielsen.

0
+
Succesfulde sessioner
0
+
Mennesker har fået hjælp
0
+
Års erfaring


+45 3020 9818

Om mig

Anthon Haahr Knudsen

Jeg er uddannet NGH certificeret Hypnotisør, NGH Certificeret avanceret 5-PATH® hypnoterapeut samt Certificeret Instruktør i 7th Path Selv-Hypnose® hos Karen Westh Nielsen.

Jeg har 4 års erfaring med hypnose og hypnoterapi, heraf 2 år som medejer af  Esbjerg hypnose klinik.

Gennem det meste af mit arbejdsliv har jeg været selvstændig med grossistvirksomhed og butik.

Jeg har beskæftiget mig indgående med terapi og personlig udvikling, selvhypnose, meditation og mindfullness. Jeg har tusindvis af egenterapi timer bag mig. Desuden har jeg taget  et væld af kurser – det seneste var et kursus i hypnose med børn på Hypnose Skolen

Et uddrag af alle mine seje klienter.

Jeg led af mange migræne anfald, jeg havde eksamensangst og generelt var jeg meget bekymret. Allerede efter den første hypnose kunne jeg mærke en form for lettelse. Bekymringerne var færre og sådan fortsatte det, både med dem og migrænen…
Kvinde med bipolar4 sessioner.
Det har givet mig utrolig meget selvtillid, og ved nu at jeg kan gøre det meget bedre end før. Jeg er også begyndt at juble når jeg vinder, ikke planlagt, men det kommer halt af sig selv, det har jeg aldrig gjort før.
Udenfor min sport er det også blevet meget bedre…
Elitesportsmand med præstations angst og mindreværd5 sessioner.
Min lærer kunne mærke en kæmpe forskel ved eksamen i mundtlig engelsk. (…) Alle symptomer, så som nervøsitet, kvalmen, rysten, ondt i maven, stammen og svedeture er nu forsvundet…
Pige med eksamensangst3 sessioner.
Jeg opsøgte Anthon fordi jeg har haft en svær barndom som jeg havde brug for hjælp til at takle. (..) Allerede efter første gang stoppede jeg med at bide negle og det er ved at være 2 mdr siden. Jeg har fået det meget bedre…
Kvinde, som havde problemer med overvægt og negle bidning.3 sessioner.
Jeg var meget betænkelig ved hypnose, en betænkelighed der totalt er blevet gjort til skamme. (…) Efter 1. Behandling forsvandt min sukkertrang fuldstændigt. Jeg holder min kur og har snart tabt mig 10 kg…
Kvinde efter forløb om vægttab5 sessioner.
Tidligere
Næste

Kontakt mig

Jeg er her for dig.
Giv mig et kald.


+45 3020 9818

Kontor & klinik

Jernbanegade 40, 6700 Esbjerg

Send mig en e-mail

anthon@ahypnose.dk

Åbningstider

Man – Fre (11:00-18:00)

Gratis forsamtale eller konsultation

+45 3020 9818

COPYRIGHT © 2020 Ahypnose.dk