fbpx

LP-content-1

Identificér dine gamle programmeringer!

Hvis du har en udfordring, der begrænser din livskvalitet, så book et gratis og uforpligtende kald.


Book en uforpligtende & gratis forsamtale

0
+
Succesfulde sessioner​
0
+
Mennesker har fået hjælp​
0
+
Års erfaring

Min datter på 17 år, har over en længere periode haft det skidt med angst og depression. Hun har måtte tage orlov fra skolen og stoppe hendes fritidsjob. Nu har hun haft 3 sessioner á 2 timer hos Ahypnose I jernbanegade hos Anthon – og der er bare sket meget. Vi har fået vores glade pige igen, som har mod på livet. Så vi kan klart anbefale Ahypnose til unge mennesker.

Mor til datter på 17 år

Jeg opsøgte Anthon fordi jeg har haft en svær barndom som jeg havde brug for hjælp til at takle. Mine problemer var overvægt og negle bidning. Allerede efter første gang stoppede jeg med at bide negle og det er ved at være 2 mdr siden. Jeg har fået det meget bedre med mig selv og en dejlig side effekt har været at stole på min egen dømme kraft og troen på at jeg er god nok. Jeg er godt igang med at tabe mig og har tabt de første 5 kg efter den sidste session. Jeg kan stærkt anbefale hypnose ved Anthon, tror mange kunne få glæde at dette.

Helle Gram Hegner

Jeg er blevet et mere omgængeligt menneske, der tager det med ro. Jeg har ikke længere selvværdsproblemer og sceneskrækken er væk. Klumpen i halsen hang sammen med det dårlig selvværd og er derfor også forsvundet. 

Jeg kan nu se en lys og ikke mindst en lettere fremtid, som en god nybagt far og som en kommende leder. Tusind tak for hjælpen.

Mand med sceneskræk / præstationsangst

Hvad med din udfordring?

Mange af mine klienter har været ved psykologer, og/eller andre terapeuter uden held – og ender op med at tro på ideén om, at  de er et helt særligt tilfælde, som ingen kan hjælpe. Som du kan læse blandt mine tidligere klienter, så er det ofte så langt fra sandheden som noget kan blive. Hold dig ikke tilbage fra at booke en uforpligtende og gratis samtale nedenfor, hvor jeg kan høre om din udfordring – og, hvorvidt jeg mener, at jeg kan hjælpe.