fbpx
Anthon Haahr Knudsen

Du fortjener
at være glad.

Depression

Er du nedtrykt, træt og mangler din sædvanlige energi og drivkraft - uden at kunne pege på en konkret årsag? Vi kan igennem hypnoterapi finde frem til årsagen, og dermed bearbejde den.

Angst og stress

For nogle kommer det som reaktioner i bestemte situationer, og for andre er det der det meste af tiden, men fælles er der en årsåg, "en trigger", der skal bearbejdes eller læres at håndteres vha. redskaber.

Vægttab

Du taber dig ved at spise mindre end du forbrænder. Det kan hverken jeg, eller andre, ændre på. Hvad man kan ændre, er sine spisevaner. Der er altid en årsag bag en handling, og vi vil arbejde med den årsag. Så vil vægttabet følge med helt af sig selv.

Misbrug

Misbrug opstår når der er nogle følelser vi flygter fra vi. Vi opnår en kortvarig lettelse, men hovedårsagen bliver ikke adresseret. Fx. kender du sikkert at du trøstespiser når du føler dig alene eller når du keder dig.

Hypnose og hypnoterapi med
Anthon Haahr Knudsen

0 +
Succesfulde sessioner​
0 +
Mennesker har fået hjælp​
0 +
Års erfaring

Jeg var meget betænkelig ved hypnose, en betænkelighed der totalt er blevet gjort til skamme. Jeg blev grundig introduceret af Anthon så jeg var helt tryg da vi startede. Det er komplet ufarligt, og dog ganske mærkelig. Efter 1. Behandling forsvandt min sukkertrang fuldstændigt. Her 2 uger efter sidste behandling er den stadig væk. Det generer mig slet ikke at andre omkring mig spiser noget lækkert. Jeg holder min kur og har snart tabt mig 10 kg. Som en bonus fik Anthon også hjulpet mig af med en klump i halsen, jeg har været plaget af i mere end 10 år og som øre, næse, hals lægen har sagt jeg må lære at leve med. Jeg er meget imponeret over behandlingen og anbefaler gerne Anthon til alle andre.​

Kvinde efter forløb om vægttab

Jeg opsøgte Anthon fordi jeg har haft en svær barndom som jeg havde brug for hjælp til at takle. Mine problemer var overvægt og negle bidning. Allerede efter første gang stoppede jeg med at bide negle og det er ved at være 2 mdr siden. Jeg har fået det meget bedre med mig selv og en dejlig side effekt har været at stole på min egen dømme kraft og troen på at jeg er god nok. Jeg er godt igang med at tabe mig og har tabt de første 5 kg efter den sidste session. Jeg kan stærkt anbefale hypnose ved Anthon, tror mange kunne få glæde at dette.

Helle Gram Hegner

Jeg er blevet et mere omgængeligt menneske, der tager det med ro. Jeg har ikke længere selvværdsproblemer og sceneskrækken er væk. Klumpen i halsen hang sammen med det dårlig selvværd og er derfor også forsvundet. Ud over det, har jeg via 5-trins hypnosen hos Anthon Haahr Knudsen fået indblik i, at hvis man som jeg ikke har haft en tilstrækkelig barndom og ikke ønsker, at blive begrænset af de fejl der er blevet begået af sine forælder, så kan man vinde meget ved at gennemgå 5-trins forløbet. Jeg kan nu se en lys og ikke mindst en lettere fremtid, som en god nybagt far og som en kommende leder. Tusind tak for hjælpen.

Mand med sceneskræk / præstationsangst

Hvad med din udfordring?

Mange af mine klienter har været ved psykologer, og/eller andre terapeuter uden held – og ender op med at tro på ideén om, at  de er et helt særligt tilfælde, som ingen kan hjælpe. Som du kan læse blandt mine tidligere klienter, så er det ofte så langt fra sandheden som noget kan blive. Hold dig ikke tilbage fra at booke en uforpligtende og gratis samtale nedenfor, hvor jeg kan høre om din udfordring – og, hvorvidt jeg mener, at jeg kan hjælpe.

Certifikater og verifikationer

Anthon Haahr Knudsen, uddannet NGH certificeret Hypnotisør, NGH Certificeret avanceret 5-PATH® hypnoterapeut samt Certificeret Instruktør i 7th Path Selv-Hypnose® hos Karen Westh Nielsen. Yderligere er flere kurser blevet tillagt gennem tiden – senest et kursus i hypnose med børn på Hypnose Skolen.

min metode

NGH-certificeret 5-PATH hypnoterapeut og 7th Path selvhypnoseinstruktør.

Jeg kan hjælpe

Tolv problemer, der påvirker alt for manges livsglæde.

Kontakt mig

Jeg er her for dig.
Giv mig et kald.

Kontor & klinik

Jernbanegade 40, 6700 Esbjerg

Send mig en e-mail

anthon@ahypnose.dk

Åbningstider

Man - Fre (11:00-18:00)

Gratis forsamtale eller konsultation

+45 3020 9818

COPYRIGHT © 2020 Ahypnose.dk