Før og efter din Ayahusca ceremoni

Har du deltaget – eller skal du deltage i en Ayahuasca ceremoni og mangler du mentale værktøjer?

Før Ayahuasca ceremonien vil en hypnoterapi session tage toppen af det ubehag, som mange oplever i ceremonien samt bibringe med en ramme til at håndtere oplevelserne.

Med denne specielle session vil vi i fællesskab påbegynde en proces, hvor vi finder årsagen til dit følelsesmæssige traume, depression, angst, stress, fobier, mindreværd, misbrug mmm. Aya’en vil forstærke denne proces og derved vil du komme godt i mål og helt få neutraliseret dit ubehag og dermed opnå en vedvarende forandring.

Efter Ayahuasca ceremonien vil vi på en hypnoterapi session være i stand til at samle op dine oplevelser ved at lave regression til selve sessionen og her hente nogle guldkorn og indsigter, som måske er gået i glemmebogen. Endvidere vil vi kunne arbejde videre på hvad Moder Ayahuasca har hvirvlet op og helt få neutraliseret de følelsesmæssige problematikker. Vigtigt er det også at vi kan integrere dine oplevelser i kroppen og i dit adfærdsmønster og at du modtager hypnoseteknikker til selv at arbejde videre med processen.

Har evt mulighed for at komme til din by – ring og hør nærmere på tlf. 3020 9818.